Win een TV kok in de klas bij Rabobank

Ze zijn er weer: de Smaaklessen. Smaaklessen is een lesprogramma over smaak, voeding en voedsel voor groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs. In dit unieke lesprogramma staat het beleven van voedsel centraal. Proeven, ruiken, horen, voelen en kijken: met al hun zintuigen verkennen leerlingen het dagelijkse eten. Rabobank mag zich met trots hoofdsponsor van dit lesprogramma noemen!
Doet de school van jouw kind al mee?
Er is voor de deelnemende basisscholen in de Amerstreek namelijk een gave prijs te winnen: een kookworkshop voor leerlingen verzorgd door TV kok Danny Jansen uit Geertruidenberg. Danny is onder andere bekend van 24 Kitchen en zijn kookboek ‘Wokking lekker’.
Kans maken?
Als deelnemende klas stuur je een mail naar communicatie.amerstreek@rabobank.nl o.v.v. winactie Smaaklessen en geef aan waarom jouw klas deze prijs moet winnen. Dit kan tot uiterlijk 10 oktober. De winnaar krijgt half oktober persoonlijk bericht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.