IJsmarkt Oosterhout is op zoek naar vrijwilligers

De organisatietijd is kort, maar de uitdaging des te groter, de derde editie van een IJsbaan op de Markt in Oosterhout, is een feit. Om alles in goede banen te leiden en om alle Oosterhouters weer dik 3 weken te kunnen laten genieten van een geweldige schaatsbaan op de markt, zijn er vele vrijwilligers nodig. Vrijwilligers voor tal van uiteenlopende functies; op- en afbouw, schaatsverhuur, koek en zopie, onderhoud en toezicht van de schaatsbaan en dat voor de periode 10 december t/m 6 januari.
Uitgangspunt is om te gaan werken met een drietal schift per dag, van [09.00] 10.00 tot 14.00 uur, van 14.00 tot 18.00 uur en van 18.00 tot 22.00 uur en dat voor de gehele periode. Afwijkende momenten zijn natuurlijk ook bespreekbaar, iedere vorm van hulp is welkom.
Voor de op- en afbouw. versiering/ inrichting zijn ook nog helpende handen nodig voor de periode van maandag 3 t/m vrijdag 7 december en van maandag 7 t/m 10 januari, telkens van 09.00 tot 17.00 uur en indien nodig later!
Belangstellenden voor bovengenoemde functies kunnen zich melden via de website; www.ijsmarkt.nl gaan naar ‘vrijwilligers’ en vul het formulier in.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.