VV Oosterhout verliest terecht van DOSKO en zichzelf!

In een lekker najaarszonnetje de bietenbrug op valt best mee!
Vandaag de eerste competitiewedstrijd voor VV Oosterhout Za 1 op ‘De Contreie’. Het team is met het bestuur overeengekomen de helft van de thuiswedstrijden op gras en de andere helft op kunstgras te spelen. Vandaag was het gras.
Tegenstander vandaag was DOSKO uit Bergen op Zoom. De uitwedstrijd werd in de vorige competitie met 4-3 verloren. Wat DOSKO betreft zit VV Oosterhout op een glijdende schaal vandaag werd met 4-1 verloren.
De eerste minuten: Al in de 2de minuut een kans om de 1-0 te scoren. Jeffrey van Baal ging op rechts goed door tussen twee spelers bleef hij aan de bal, Stefan Kok kwam een teenlengte te kort om te scoren.
Hierna brak een rommelige fase aan waarin vooral DOSKO uitblonk in fysiek spel toch was de eerste gele kaart voor VV Oosterhout. In de 10de minuut werd Stefan licht aangetikt in de 16 meter van DOSKO de, matig leidende, scheidsrechter zag hier vanaf 50 meter geen overtreding in. DOSKO scoorde uit de rebound op deze actie de 0-1.
Nummer 11: Rene Sprangers van VV Oosterhout had vanmiddag het geluk niet aan zijn kant. DOSKO had gehoord van Stefan Kok en Stefan werd constant door twee man bewaakt, voor Stefan moeilijk om in zijn spel te komen. Rene kreeg daardoor, mede door zijn snelheid, een aantal mooie kansen echter tot scoren kwam hij niet.
De drie minuten van DOSKO: Meteen na rust op aangeven van Jeffrey kreeg Brian Slagmolen de kans om de 1-1 te maken zijn schot ging echter over. Hierna probeerde VV Oosterhout van alles maar kwam niet tot scoren. Uit de rebound van een actie van Rene Sprangers die met een hakje Stefan Kok in stelling wilde brengen scoorde DOSKO simpel de 0-2.
Verdedigende fouten: Hierna in twee minuten tijd twee verdedigende fouten van VV Oosterhout en in de 71ste minuut de 0-4 achterstand. In de 75ste minuut dan toch de verdiende goal voor Rene en de 1-4 op het scorebord. Eindstand 1-4.
Volgende week de uitwedstrijd naar FC Bergen in Bergen op Zoom. Adres ‘Sportpark de Markiezaten’ Langs de Lijn 3, aanvang 15:00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.