Win je winkel Binnenstad Oosterhout op herhaling

Altijd al gedroomd van je eigen winkel? Dan is dit je kans! De Stichting Bruisende binnenstad organiseert in navolging op de eerste editie in 2016 opnieuw een wedstrijd waarbij zij twee winkelpanden gedurende een periode van zes maanden huurvrij ter beschikking stelt.
Tot 1 november is het mogelijk voor geïnteresseerden om een plan in te dienen. Daarna buigt een jury van experts, met onder andere een vertegenwoordiging van het vastgoed, ondernemers, de gemeente, Rabobank Amerstreek en brancheorganisatie INretail zich over de plannen. Bij voldoende kwaliteit van inzendingen worden er twee winnaars gekozen. Zij krijgen in november de sleutel overhandigd en ontvangen een huurvrije periode tot begin juni 2019.
Begeleiding
Naast een half jaar huurvrij opereren, kunnen startende ondernemers ook gebruik maken van de begeleiding door coaches en de ondersteuning van sponsoren middels bijvoorbeeld een gratis verzekering en toegang tot collectieve diensten.
De wedstrijd is opgezet om startende ondernemers laagdrempelig in te laten stromen de leegstand aan te pakken. Er zijn twee panden beschikbaar gesteld door twee verschillende eigenaren. De panden zijn gelegen in het winkelgebied.
Droom
De wedstrijd heeft pluspunten: minder leegstaande winkelpanden, de komst van nieuwe ondernemers die van toegevoegde waarde zijn voor de binnenstad, ondernemers die hun droom in vervulling zien gaan en pandeigenaren die de kans krijgen om na een half jaar een contract te sluiten met de winnaars. Want het uitgangspunt is opnieuw dat de beginnende ondernemers zo succesvol zijn dat ze na de ‘gratis’ eerste periode verder kunnen.
Meer informatie
Voor meer informatie is het mogelijk om contact op te nemen met de heer Stefan van Aarle, binnenstadsmanager via info@stadskracht.nl. Geïnteresseerde ondernemers kunnen het aanmeldingsformulier en deelnamevoorwaarden inzien via www.proeftuinoosterhout.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.