Bunta Beats bij Floralia

Op zondagmiddag 7 oktober van 13.00 tot 17.00 uur vindt in het Floralia park het wereldfeest Bunta Beats plaats. Op deze middag kan iedereen van jong tot oud genieten van een bonte mengeling aan culturen. Muziek en dans op het hoofdpodium, verrassende workshops en een hapje en een drankje zijn de smaakmakers voor deze bijzondere eerste editie in Oosterhout.

PODIUM
Op het programma staat de Syrische slagwerkgroep Altoraas Alsorie (Syrisch erfgoed). Met hun slagwerk instrumenten openen zij de middag. Maar ook de dansers van de Turkse dansgroep Fidan laten zich zien in mooie klederdracht. Het trio Backhuijs zorgt voor Zuid Amerikaanse klanken op harp, bas en drum en de Congolese groep Jah Bless zal verrassen met zang. Saz spelers laten hun bijzondere geluid horen en dansers van h19 nemen je mee op Spaanse klanken.

WORKSHOPS
Balfolk, een dansstijl die bestaat uit verschillende West Europese dansen, is één van de workshops die aangeboden wordt. Maar ook Turkse dansen en bodypercussie staan op het programma. Muziekinstrumenten maken en daar zelf een dans mee leren, met bamboestokken bouwen of op een draaischijf een tekening maken, het kan allemaal. Syrische hapjes proeven, of Turkse naaldkunst ontdekken, kom en doe mee!

ZELF PIZZA OF PANNENKOEKEN MAKEN
De mensen van het Floraliapark zorgen dat je voor een klein bedrag zelf je pizza of pannenkoek kunt bakken. Ook zorgen ze dat er een drankje te koop is.

GRATIS
Het wereldfeest is gratis toegankelijk en ook de workshops worden gratis aangeboden.
Je vindt het Floralia park aan de Beneluxweg 63, in Oosterhout.

Het wereldfeest is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Oosterhout en wordt georganiseerd door h19 Centrum voor de kunsten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.