Week van de veiligheid

Woensdagavond is het startsein gegeven voor de Week van de veiligheid. Met een zogenaamde voetjesactie in de wijken Vrachelen 2, Markant en de Contreie. Buurtpreventieteams hebben samen met politie en handhaving gekeken naar niet afgesloten auto’s, poorten en bergingen en voetjes achtergelaten met de tekst “dit had de voet van een inbreker kunnen zijn”. Bij de start is het contract met Meld Misdaad Anoniem getekend. Volgende week volgen ook in andere buurten voetjesacties. En op zaterdag 13 oktober zijn gemeente, politie, brandweer en andere veiligheidspartners de hele dag op de weekmarkt te vinden om u te informeren over het verbeteren van de veiligheid in en om uw woning en in uw buurt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.