Herstelwerkzaamheden brug Marksluis en brug Sluis 1

Rijkswaterstaat voert herstelwerkzaamheden uit aan brug Marksluis en brug Sluis I in Oosterhout. Door deze werkzaamheden is de oversteek van brug Marksluis (Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan) in beide richtingen tijdelijk afgesloten. Deze werkzaamheden vinden plaats van zaterdag 27 oktober 06.00 uur tot woensdag 21 november 06.00 uur.

Daarnaast is de oversteek van brug Sluis I (Wilhelminalaan) tijdelijk afgesloten van zaterdag 24 november 06.00 uur tot woensdag 19 december 06.00 uur.
Voor beide bruggen geldt dat Rijkswaterstaat omleidingsroutes inzet voor gemotoriseerd verkeer. Daarnaast komt er een tijdelijke brug voor voetgangers en fietsverkeer. De vaarweg zal gedurende de werkzaamheden gestremd zijn. Weggebruikers dienen rekening te houden met extra reistijd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.