VV Oosterhout Za1 loopt tegen onterechte nederlaag op!

Ze speelden niet super maar daarom verliezen hoeft niet!
VV Oosterhout speelde afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen FC Bergen, vorig jaar wonnen ze hier met dezelfde scheidsrechter met 10-1, vandaag zou alles anders zijn. VV Oosterhout speelde zeker geen sterke wedstrijd, tegen een scherpe tegenstander was het slapjes wat ze op de mat legde. Passes kwamen niet aan en ze legden het af op felheid. De scheidsrechter van vandaag de heer Safranti was vandaag net als VV Oosterhout niet in vorm. Na de 2-0 voor FC Bergen liet hij zich foppen door de grensrechter Tim Talboom en keurde een zuiver doelpunt af. Later zag hij over het hoofd dat Stefan de bal in het doel kopte, hij had het niet gezien wel de kans op 2-2 voor VV Oosterhout en het goedgekeurde doelpunt van Stefan heeft hij daarna niet doorgegeven via de wedstrijdapp. De gele kaarten natuurlijk wel. Eindstand in het echt 2-1 en voor de KNVB 2-0.
Jeffrey van Baal: Jeffrey begon net als vorige week weer sterk aan de wedstrijd. In de negende minuut gaf hij een mooie voorzet Stefan Kok kon er net niet bij. In de 38ste minuut een kans voor Brian Slagmolen, Stefan speelde Thom van Hoof in deze legde de bal klaar voor Brian zijn inzet ging voorlangs. In de 43ste minuut scoorde FC Bergen de 1-0 dit was ook de ruststand.
Druk, druk, druk: VV Oosterhout zette FC Bergen onder druk, uit een tegenaanval en een verdedigende fout konden ze toch simpel de 2-0 scoren. In het verloop van de tweede helft werd onterecht een doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel, een zuivere goal niet toegekend omdat de scheidsrechter de bal niet over de lijn had zien gaan en een door de scheidsrechter toegekend doelpunt niet in de app gezet hoeveel pech kun je hebben eindstand 2-1 en FC Bergen door de scheidsrechter in het zadel geholpen. VV Oosterhout zelf mag bij zichzelf te rade gaan wat betreft zuivere passing en meer passie in het spel, de kwaliteiten zijn er nu de uitvoering nog.
Volgende week de thuiswedstrijd tegen Merlijn een van de koplopers. Aanvang 14:30 uur op sportpark ‘De Contreie’ veld A.
Foto’s van de wedstrijd vind je hier: https://www.vvoosterhout.nl/1053/fc-bergen—vv-oosterhout/?type=1&from=0

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.