Vanaf 12 oktober afsluiting Van Oldeneellaan wegens werkzaamheden

Vanaf vrijdag 12 oktober 7.00 uur is de Van Oldeneellaan gedeeltelijk afgesloten. De afsluiting vindt plaats vanaf de kruising met de Spijtenburgstraat tot en met de kruising met de Keiweg. Beide kruisingen zijn dan afgesloten. Dit gedeelte van de Van Oldeneellaan wordt nu definitief herstraat. Zo worden er parkeerhavens aangelegd en er komt een trottoir aan de zijde van de nieuwbouwwoningen. In de loop van week 42 (herfstvakantie) wordt de kruising met de Keiweg weer opengesteld. De werkzaamheden duren tot uiterlijk maandagochtend 22 oktober 6.00 uur. In verband met de toegankelijkheid van de scholen en het (bus)verkeer is er voor gekozen de werkzaamheden zoveel mogelijk in de herfstvakantie uit te laten voeren.

Omleiding
Gedurende deze afsluiting zal het verkeer met borden worden omgeleid over de route Sint Antoniusstraat – Ridderstraat – Slotlaan. De winkels aan de Tempelierstraat, de huisartsenpraktijk De Besterd aan de Keiweg en de basisscholen blijven bereikbaar vanuit de zijde van de Slotlaan.

Meer informatie
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u op werkdagen van 8.30 tot 16.00 uur telefonisch contact opnemen met de uitvoerder, J. van den Bliek, op telefoonnummer 06 51 60 72 12.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.