VV Oosterhout en RWB delen de punten

Als je de kansen niet benut krijg je een half deksel op je neus.
Zondag jongstleden speelde VV Oosterhout zijn thuiswedstrijd tegen RWB uit Waalwijk.
Van 6 oktober tot en met 14 oktober is het de week van scheidsrechter, als de KNVB besluit om voortaan iedere week een scheidsrechter te sturen met het kaliber van de scheidsrechter van vandaag dan zit de toekomst van het scheidsrechters gilde wel snor. De heer van Westing floot een prima partij voetbal.
VV Oosterhout begon goed aan de wedstrijd en creëerde in het begin de nodige kansen. In de 8ste minuut een schot van Dennis van Munster dat via de binnenkant van de paal weer in het veld kwam. Stijn Biemans kwam in balbezit en tikte de bal langs Luuk van Beerendonk 1-0. In de tweede helft de 2-0 van de voet van Emiel van Pelt. Het was weer Dennis die zijn inzet gekeerd zag nu niet door het ‘houtwerk’ maar door de doelman van RWB. Twee terechte penalty’s voor onnodige overtredingen op de linker punt van de 16 zette de eindstand van 2-2 op het scorebord.
Doelpunt en breien: Na het doelpunt in de 8ste minuut van Stijn Biemans was het van beide kanten vooral breien, en breien om bij de 16 meter van de tegenstander te komen. VV Oosterhout slaagde hierin nog het best en had een paar mogelijkheden om de score uit te breiden. In de 23ste minuut een redding van Ramon Everduim die de bal uit de kruising ranselde de landing leverde hem een blessure op die hem gelukkig niet belemmerde om de wedstrijd uit te spelen. In de 45ste dacht alles wat RWB was dat er gescoord was. Jurgen Kieboom had echter terecht gevlagd voor buitenspel. Ruststand 1-0
Als je zelf niet scoort…….: In het begin van de tweede helft een paar kansen op rij voor VV Oosterhout de keeper van RWB was echter attent en gelukkig vooral bij de kans van Dennis, deze legde de bal stil midden voor het doel en waar de keeper dan meestal met de speler meegaat grabbelde Luuk van Beerendonk de bal van de voet bij Dennis weg.
In de 57ste minuut dan, dacht iedereen van VV Oosterhout, de bevrijdende 2-0 van de Voet van Emiel van Pelt nadat Dennis zijn inzet door de keeper gekeerd zag.
In de 67ste en 83ste minuut 2 onnodig weggegeven penalty’s voor RWB de eerste prima ingeschoten de tweede raakte Ramon nog maar de bal verdween in de touwen. In de 90ste minuut nog een grote kans voor RWB de rechter paal was echter een sta in de weg.
Conclusie: zelf het spel maken voor VV Oosterhout is nog geen gesneden koek, de vorige wedstrijden ging reactief voetbal het team beter af. Terecht op 2-0 voorgekomen en door de 2 penalty’s RWB terecht met 1 punt terug naar Waalwijk.
Volgende week en de week erop 2 uitwedstrijden eerst naar VV Baardwijk en de week daarna naar OVC’26.
Adres: VV Baardwijk sportpark ‘Olympia’ Akkerlaan 2 Waalwijk

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.