Bockbier staproute in Oosterhoutse horeca

Bockbier proeven in meerdere café’s

In het weekend van 12, 13 en 14 oktober organiseren 7 Oosterhoutse café’s/restaurants: een bockbier-staproute. d’Apotheek, de Beurs, Oud Brabant, de Pub, Seven, Tante Margaux en de Beren presenteren allemaal een of meer bockbieren in een bierproef-actie. Bockbierliefhebbers die in drie deelnemende café’s een bockbier nemen (proefglas à € 2,50 vergezeld door een bijhorend hapje), krijgen in het vierde café een gratis bockbier.

Het principe is simpel: De kasteleins brengen ieder hun bockbieren in stelling voor deze actie. Het deelnemende publiek neemt aan de bar van het eerste café een “stempelkaart” en neemt voor € 2,50 een eerste proefglas (ca. 15cl.) bockbier. Elk café presenteert daar een speciaal hapje bij. Het café stempelt de kaart af. In het tweede en derde café herhaal je deze procedure. Bij het vierde café wordt de kaart (met stempels van de drie andere cafés’) ingeleverd en krijg je een gratis bockbier.

Op die manier kun je dus per ronde voor € 7,50 vier bockbiertjes proeven in een paar mooie Oosterhoutse cafés op loopafstand van elkaar

Je hoeft de stempelkaart overigens niet op één dag vol te krijgen. Je mag er een weekend over doen. Je hoeft het trouwens ook niet bij één stempelkaart te houden. Als je nog een rondje van café naar café wilt lopen met een nieuwe kaart, kan dat ook.

Liefhebbers van verschillende bieren kunnen hun hart ophalen. Op dit moment staan de volgende bieren op het lijstje: Ayinger Celebrator Doppelbock, Brand Bock, Grolsch gerijpte herfstbock, Gulpener Herfstbock, Hertog Jan Bock, Latrappe Bock, Leeuw najaarsbock
Oktober 23 ( Witte Leeuw), Wildebok (Schelde Brouwerij). En er komen er nog een paar bij!

Een aantal café’s zal deze tijdens deze bockbier-staproute nog andere activiteiten (zoals Live-muziek) organiseren

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.