Musicalvereniging Con Brio speelt “The Wiz”

Dit weekend staat Musicalvereniging Con Brio met haar achtste musical, The Wiz, in Theater de Bussel in Oosterhout.
Steeds meer mensen waarderen de mooie producties van Con Brio. Na de succesvolle musical Shrek van vorig jaar, met vijf uitverkochte zalen, volgt dit jaar dus The Wiz. Ook die titel spreekt erg aan bij de Oosterhoutse theaterliefhebbers, want de try-out op vrijdagavond is inmiddels uitverkocht en voor de zaterdagavondvoorstelling zijn nog maar een aantal kaarten te koop. Met een live orkest en grote cast wordt deze achtste familiemusical weer een feestelijke voorstelling met avontuur, zang, dans en humor. In het wonderlijke land van Oz gaat Dorothy op zoek naar de Wiz. Deze tovenaar zou haar kunnen vertellen hoe ze de weg naar huis kan vinden. Onderweg ontmoet Dorothy Vogelverschrikker, Blikkenman en Laffe Leeuw. Zou het ze lukken om huis, verstand, hart en moed te vinden? Ga mee op reis en ontdek hun zoektocht naar zichzelf. Kaarten voor 13 en 14 oktober zijn nog te koop via www.musical-conbrio.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.