VV Oosterhout alleen op kop in 3B na winst bij VV Baardwijk!

Ramon Everduim ‘Heer en Meester’ naar de gelijknamige tv serie!
Zondagmiddag 14 oktober 8 maanden na Valentijnsdag vierden wij deze dag bij VV Baardwijk. Traditioneel heeft VV Oosterhout het altijd moeilijk tegen deze club in de schaduw van het Mandemakers stadion. De laatste twee jaargangen gingen we hier steeds onderuit.
Het begin van de wedstrijd begon VV Oosterhout voortvarend en het leek een leuke pot voetbal te worden (werd het uiteindelijk ook). Na tien minuten kreeg VV Baardwijk echter meer grip op het spel, dit kwam omdat ze, in deze fase, het combinatiespel beter beheersten dan VV Oosterhout. In balbezit was VV Oosterhout te gehaast en slordig, VV Baardwijk daarentegen kon een bal over 50 meter in de voeten van een medespeler krijgen.
In de eerste helft waren de grootste kansen dan ook voor de thuisploeg, gelukkig heeft VV Oosterhout Ramon Everduim en hij liet zich niet verschalken. Ondanks dat VV Oosterhout de onderliggende partij was kregen zij toch een paar goede kansen.
De tweede helft begon als de eerste eindigde na een paar wissels van VV Oosterhout en daarmee verse krachten begon de wedstrijd weer te kantelen en kreeg VV Oosterhout meer grip op VV Baardwijk. Dit resulteerde in de 86ste minuut in een steekpass van Sefa Yalciendag op Dennis van Munster, deze omspeelde de keeper en liet de 0-1 op het scorebord verschijnen. Even later nog een grote kans voor Vv Oosterhout op de 0-2 maar vriend en vijand waren het erover eens dat teveel van het goede zou zijn geweest.
Conclusie: vandaag door het oog van een naald gekropen echter met 0-1 winnen van een angstgegner is altijd lekker. De drie punten hebben we te danken aan Dennis die scoorde. Nog belangrijker vandaag en man off the match was Ramon die met een bovenbeen blessure en al VV Oosterhout in de race hield.
Volgende week de uitwedstrijd naar OVC’26. Adres: sportpark ‘Jan Truienlaan’ Matterhornstraat 35, 5022 PA Tilburg.
Foto’s van de wedstrijd vind je hier: https://www.vvoosterhout.nl/1064/vv-baardwijk—vv-oosterhout/?type=1&from=0

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.