VV Oosterhout za 1 verslaat koploper TSVV Merlijn!

Jeffrey K. heeft het weer voor elkaar!
Zaterdag jongstleden speelde de zaterdag 1 van VV Oosterhout zijn thuiswedstrijd tegen studenten vereniging TSVV Merlijn uit Tilburg. Voor de tegenstanders is het iedere jaargang de vraag in wat voor samenstelling dit team gaat spelen. Gelet de drie eerdere overwinningen van TSVV Merlijn in de competitie was VV Oosterhout gewaarschuwd. Scheidsrechter vandaag de heer Ben Wirken die vanaf een redelijke afstand het spel goed kon volgen en een prima partij floot. Stein Maas van VV Oosterhout was een prima assistent scheidsrechter volgende week weer? Jammer dat de zaterdag 1 niet op het gras mocht spelen omdat de belijning op de 16 meter niet goed zou zijn. Raar want er werd door andere teams gewoon op gespeeld!
Zonovergoten: Op het zonovergoten sportpark ‘De Contreie’ ging de wedstrijd om 14.35 uur van start. Je zag meteen dat het een ander TSVV Merlijn was dan vorig jaar. Ze combineerden vlot en wisten elkaar blindelings te vinden. Zonder dat dit resulteerde in kansen overigens. De eerste kans was voor VV Oosterhout, Terence Bakker speelde de bal op Stefan Kok en met een magistrale lob verdween de bal achter Michael Messing in de verre bovenhoek 0-1. In de 17de minuut de eerste kans voor TSVV Merlijn het schot van Sjors Reutelingsperger ging echter voorlangs.
Mis en raak: In de 21ste minuut een assist van Stefan op Jeffrey van Baal, hoewel hij de bal onder controle kon brengen, haalde hij meteen uit wel tussen de palen helaas over de deklat! In de 28ste minuut een slordigheid in het uitverdedigen bij TSVV Merlijn. Stefan was er als de kippen bij om dit slordigheidje af te straffen 2-0. In de 32ste minuut een overtreding op de punt van de zestien aan de linkerkant de vrije trap beland op het hoofd van Reggy Thielen en hij tekent de 2-1 aan. Even later de enige gele kaart voor TSVV Merlijn Danny Sprik was de gelukkige na een overtreding op Boyd Gouka die vandaag een prima partij speelde. Overigens won VV Oosterhout met 4 gele kaarten ook dit van TSVV Merlijn. Ruststand 2-1.
Aftrap, strafschop: TSVV Merlijn mocht de aftrap nemen de bal ging naar voren de verdedigers van VV Oosterhout besloten de bal voetballend weg te werken gevolg overtreding in de 16, Wirken geeft een terechte strafschop, Reggy Thielen wist dit buitenkansje door een goede reflex van Remco droog niet te verzilveren.
Wissels: in de loop van de tweede helft wisselde Jeffrey, Ahmet voor René Sprangers, Jeffrey voor Kevin Ernst en Joey (blessure) voor Michel Fijneman. TSVV Merlijn wisselde Cain Christoforou en Jan van Ruijven voor Frank van Mullekom en Robin Goense. Oh ja met al het gewissel creëerde Stefan in de 62ste minuut nog zijn eigen kans, hij zag zijn inzet echter gekeerd door de paal. In de 84ste minuut een, op aangeven van Stefan, kans voor René zijn inzet ging echter voorlangs. In de 90+ minuut wederom een assist van Stefan op René en deze rond nu mooi af 3-1 meteen de eindstand.
Volgende week de thuiswedstrijd tegen DVO’60 uit Roosendaal geen hoogvlieger in de 4de klasse C, de mannen van Jeffrey van Korven zijn gewaarschuwd. Aanvang 14:30 op het hoofdveld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.