Ladies Day bij Inloophuis Poppy’s

Op 26 oktober is het Ladies Day bij Inloophuis Poppy’s. Alle dames welkom! Laat je verwennen en verrassen. Een luxe ochtend vol quality time met aandacht voor jóu. In de middag is er een wandeling met borrel, waarbij ook de heren welkom zijn. Deelname is gratis.

Zoals ieder jaar is oktober bij Pink Ribbon en vele organisaties ‘Borstkankermaand’. Door het hele land is er dan extra aandacht voor (borst)kanker. Inloophuis Poppy’s organiseert haar eigen themadag en nodigt iedereen uit voor een verrassend programma en om natuurlijk een kijkje in ons gastvrije huis te nemen. Iedereen die betrokken is bij deze Ladies Day, verzorgt zijn/haar bijdrage geheel belangeloos.

Programma

10.00-13.00 uur Ladies only: Ontvangst met koffie, thee en lekkers. Daarna: aandacht van top tot teen met o.a. lichaams- en voetmassage, haarverzorging en make-up. Ook is er interessante informatie over pruiken, borstprotheses en natuurlijk Pink Ribbon. Een professioneel fotografe legt portretfoto’s vast.

14:00-16:00 uur You never walk alone: Hilarische stadswandeling met Collega en Collega. Dat zijn die twee heren met baret die u altijd met groepen wandelaars door Oosterhout ziet bewegen. De wandeling duurt een uur. Na afloop worden de deelnemers op een hapje en drankje getrakteerd bij het Inloophuis. Dames én heren, wees welkom!

Let op: Voor de wandeling is plek voor 25 deelnemers, daarom graag vooraf inschrijven. Voor
aanmelding en meer informatie: inloophuispoppys.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.