Opening fietspad Dorst – Oosterhout

Op 25 oktober opent wethouder Marian Witte officieel het nieuwe fietspad tussen Dorst en Oosterhout. Een fijn fietspad waardoor scholieren, sporters, werkers en bezoekers veilig van Oosterhout naar Dorst kunnen of andersom! Heb je zin om mee te fietsen tijdens de opening? Dat kan natuurlijk! Kom om 14.30 uur naar Restaurant Beum. Men fietst van daaruit naar Pannenkoekenhuis de Hannebroeck aan de Hoevestraat. Om 15.30 uur is daar de officiële opening. Neem ook je (klein)kinderen mee, want voor hen wacht daar een heerlijke pannenkoek. Je moet je wel even opgeven via fietspaddorst@oosterhout.nl
Het fietspad is trouwens al open, dus je kunt er nu al gebruik van maken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.