Cursus grip op je geld bij Surplus Welzijn

Het valt niet mee om geldzorgen te hebben. Het geeft stress en slapelozen nachten. Extra lastig als u moeite heeft met het opstellen en lezen van officiële brieven en documenten. Heeft u geen geldzorgen, maar vindt u het toch lastig om uw weg te vinden in alle voorzieningen, wetten en regelingen die er zijn? Bij Surplus Welzijn kunnen wij u helpen. Wij houden dagelijks spreekuren, er zijn budgetcoaches die bij u aan huis kunnen komen én wij bieden een gratis cursus aan, uitkomen met je inkomen.

In vijf bijeenkomsten krijgt u tools en materiaal om uw administratie te ordenen. We maken o.a. een persoonlijk jaaroverzicht, kijken naar belastingzaken, eventuele schulden, leren om verleidingen te weerstaan en kijken met u of u krijgt waar u recht op hebt.

Hulp vragen is geen zwakte, maar juist een kracht. We kunnen u helpen!

Locatie: activiteitencentrum de Bunthoef, Bloemenhof 2, 4904 CA in Oosterhout
Wanneer: op dinsdagochtend van 9.30-12.00u, op 30 oktober en op 6, 13, 20 en 27 november.
Aanmelden bij Surplus Welzijn: 0162-748600, burgeradviseur@surplus.nl

Doet u mee? U hoeft niets mee te brengen, er zijn geen kosten en deelname wordt beloond met een certificaat en een goodiebag van AH Zuiderhout.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.