Tweede seizoen Kletscafé vanuit de Bussel

Op zondagmiddag 28 oktober a.s. start het nieuwe seizoen van Kletscafé. Kletscafé is een maatschappelijk cultureel, politiek discussieprogramma welke op een luchtige manier gebracht wordt vanuit de foyer van theater de Bussel. Het publiek wordt door middel van stellingen bij de discussies betrokken. Het programma wordt afgewisseld met live-muziek, er is een gastcolumnist en het eerste kopje koffie kompleet met kletskoek is evenals de entree gratis.

De belangrijkste onderwerpen in Kletscafé zijn een evaluatie van de cultuurnacht met Jan Trapman en Joost de Jongh. “het nut en on-nut van de lokale omroep “wordt de eerste discussie met in het panel Frank Zijlmans, voorzitter van de locale omroep uit Breda, Breda NU, Hans van Brummen, voorzitter van de O.R.T.S., Jeroen Vorspaget van Oosterhout Nieuws, Roland Rutten van “ook voor Wosterhout”, beiden internetnieuwsbrengers en Emile van Rooij van Weekblad Oosterhout.Ook Clemens Piena, wethouder met o.a. media in zijn portefeuille is onder voorbehoud aanwezig.

Een hot-item wordt zeker ook “is Oosterhout een veilige stad “ met Arie Rietveld, directeur-eigenaar van O.C.T. op Weststad, politiechef district Dongemond, Jaap Naaktgeboren, Robin van der Helm, wethouder met o.a. in zijn portefeuille integrale veiligheid en onder voorbehoud Johan Westra, directeur van Thuisvester.

Dit alles wordt afgewisseld met muziek van Theo van Drunen, een Oosterhoutse troubadour die bezig is met een eigen theatertour. De gastcolumnist vandaag is Hans van Brummen en de presentatie is in handen van René van Bijnen en Elske Zomer, aanvang 13.00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.