Veel muziek in Oud Brabant

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober is het podium van café Oud Brabant weer de uitvalsbasis voor muzikale evenementen. Op zaterdagavond voor de derde editie van Feel en zondagmiddag voor het Live optreden van Kazoo. Toegang is gratis

Feel III
Na de gezellige en drukbezochte eerste 2 edities van Feel, gaat op 20 oktober de derde editie plaatsvinden. Een heerlijk avondje dansen en relaxen op Disco, Soul, Hip-Hop, R&B en Funk uit de jaren 70, 80 en 90. Beleef deze fantastische muziek en tijd samen opnieuw met DJ Ron en DJ Maykel. Aanvang 21.00 uur, jullie komen toch ook….!?

KAZOO
Zondagmiddag 21 oktober staat Kazoo op het podium. Kazoo is een band uit de regio die van alle markten thuis is. De band speelt een breed “top 100”-repertoire van de jaren 60 tot heden, van Janis Joplin tot Caro Emerald. Een aantal bandleden heeft jaren geleden al gebruik gemaakt van onze oefenruimtes en zodoende was een optreden snel geregeld. Ideaal voor een lekkere mooie zondagmiddag

De band bestaat uit:
Ruud Vorrink, toetsen
Will Lambregts gitaar
Hans Driessen, gitaar
Bert Lambregts ,Bas en zang
Rob Franken, drums
Angelina Struijs, zang
Aanvang: 15:30 uur, toegang gratis

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.