Masterchefs Culinaire pop-up restaurant gaat niet door in de Pannehoef

Kaartverkoop blijft ver achter
De live cooking show met vier topkoks in het Culinaire pop-up restaurant Masterchefs in Productiehuis de Pannehoef gaat niet door op donderdag 25 oktober en vrijdag 26 oktober 2018.
Er was zeker belangstelling voor ons concept, maar dat was onvoldoende om onze doelstelling, geld ophalen voor de inrichting van de centrale ontmoetingsruimte in Productiehuis de Pannehoef, te kunnen behalen.

De organisatie is ervan overtuigd dat het een uniek concept is om topkoks uit Oosterhout samen te brengen en live te laten koken. Zij onderzoeken of het culinaire pop-up restaurant in het voorjaar van 2019 alsnog plaats kan vinden. Op de website www.phkwadraat.com/pop-up/ en via de social media zullen we tegen die tijd daarover informatie naar buiten brengen.

De Stichting huis voor Amateurs, beheerder van productiehuis de Pannehoef, organiseert in samenwerking met de Stichting Bevordering podiumkunsten Oosterhout deze fondswervingsactie. Zij hebben tot doel de podiumkunsten in Oosterhout te ondersteunen en te faciliteren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.