Laatste kavel Heihoef verkocht aan Lumiform

Ondertekening van koopcontract laatste kavel Heihoef
Op maandagochtend 22 oktober 2018 heeft wethouder Robin van der Helm van Economische Zaken de koopovereenkomst voor de laatste kavel aan de Muntstraat op bedrijventerrein Heihoef aan de heren Vanpoucke van het bedrijf Lumiform overhandigd.

Met de verkoop van de laatste kavel van ca. 1500 m2 heeft bedrijventerrein Heihoef een mooi gevarieerd aanbod aan bedrijven en is het bedrijventerrein binnen drie jaar in zijn totaal uitgegeven.

Lumiform

Lumiform is een familiebedrijf dat lichtreclames ontwerpt, produceert en installeert, met name in de automotive sector. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en sinds dit jaar ook in Duitsland en Polen. Lumiform is al gevestigd in Oosterhout aan de Denariusstraat. Omdat deze locatie te klein is wordt deze uitgebreid met een locatie op bedrijventerrein Heihoef.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.