TSC blijft ongeslagen 1-1 tegen 6x geel en 2x rood voor koploper Gilze

Opnieuw een stralend zonnetje en veel toeschouwers uit Gilze waardoor TSC alleen maar meer gemotiveerd zou kunnen worden. Het begin was even af tasten en alleen Tim Rubenkamp kwam tot een schot van buiten de 16 wat hoog over ging. Gelijk daarop in de 12e minuut een uitbraak van Gilze waar de verdediging van TSC niet geheel vrijuit ging. De inzet van de Gilze spits deed de bal met wat geluk over invaller doelman Jimmy Baarh in de verre hoek belanden 0-1. Opnieuw keek TSC tegen een achterstand aan. Van de 4 gespeelde wedstrijden tot nu toe is dat dus al 3 keer gebeurd. Gelukkig vroeg in de wedstrijd zodat TSC alle tijd kreeg om deze achterstand weg te werken. Maar zo eenvoudig is dat niet en zeker niet met het wat onverzorgde spel wat TSC in de 1e helft liet zien. Echte uitgespeelde kansen kwamen er aan geen van beide kanten en tot de rust was het een uiterst sportieve strijd zonder ook maar een gele kaart. Na de thee bij TSC gelijk een wissel, er moest aanvallend wat meer gebracht gaan worden en daardoor werd Wouter van Steijn als verdediger gewisseld voor de meer aanvallend ingestelde Sandro Ariza. Het spel van TSC werd beter, en tot aan de 16 was het zelfs bij tijd en wijle goed verzorgd. In de 53e minuut was Ryan Snoeren heel dicht bij een doelpunt maar zijn ietwat verdwaalde voorzet kwam via de lat terug het veld in. In de 65e minuut was het eindelijk raak. Tyrone Zschusschen gaf een perfecte dieptepass op de inlopende Ryan Snoeren en deze Ryan kopte perfect de bal binnen 1-1. Achterin bij TSC sloop even wat onzekerheid binnen en werd Wouter Kops vervangen door Stefan Kops. Met nog zo’n 20 minuten te gaan begonnen de zenuwen bij een aantal Gilze spelers parten te spelen. TSC had continu balbezit en het wachten was eigenlijk op die 2e dik verdiende goal. Nadat Tim Rubenkamp met een omhaal op 2 meter hoogte ook het hoofd van een Gilze verdediger had geraakt kreeg hij het 1e geel. Maar toen even later een Gilze speler ook het hoofd raakte van een TSC speler en daarvoor ook geel kreeg waren de rapen gaar. Protesten en onbehouwen actie’s leverde Gilze binnen no time 2 x rood en zeker 6 gele kaarten op. Eigenlijk nergens voor nodig want Gilze kreeg waar het voor kwam 1 punt voor het gelijke spel. Gezien de krachtsverhoudingen in de 2e helft moesten ze daar dan ook heel dik tevreden mee zijn. TSC had meer verdiend gezien de 2e helft maar kon het opnieuw niet echt af dwingen. Maar het gaat goed komen, kan niet anders met zoveel talenten en de goede sfeer die het team op dit moment uitstraalt . Het is nu nog even een kwestie van geduld. Opstelling TSC : Wouter Kops, Jari van Helvoort, Loick Smakman, Joey Huisveld, Tim Rubenkamp, Joury den Boogert, Marnix van der Velden,Wouter van Steijn, Ryan Snoeren,Tyrone Zschusschen,Jimmy Baarh. HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.