Kaais Klompleet pakt uit

Ruilbeurs, veiling en feest bij Kaais Klompleet op 11 november in Oud Brabant.

Op zondag 11 november vindt alweer het 8e feest van Kaais Klompleet plaats. En dat belooft weer iets speciaals te worden. Om 15.00 uur begint er een ruilbeurs voor degenen die graag nog een serie insignes van 1978 t/m 2019 Klompleet willen krijgen. Het uitgelezen moment dus om jouw serie aan te vullen of dubbele insignes te ruilen of te kopen. Vanaf 16.00 uur begint de ledenbijeenkomst (waarbij natuurlijk ook niet-leden welkom zijn) . Het geheel wordt tot zeker 18.00 uur omlijst door kapellen. En als je op tijd bent is er een borrel en een broodje zuurkool met worst. En we hopen op een bezoek van Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV en zijn Groot Gevolg.
Een van de hoogtepunten van de middag is een veiling waarbij een Klomplete serie geveild zal worden. Verder veilen we 1 of 2 horeca- insignes van 2003, 2004 en (een ongeverfde) 2013. Met daarnaast enkele oude jaarplaatjes van Kaais Klompleet.
De veiling zal tussen 17.00 en 17.45 uur gaan plaatsvinden.
Kan je niet wachten en wil je nu al een bod uitbrengen op de Kaais Klomplete serie (1978 t/m 2019)? Dat kan. Stuur een mail naar jackerlings@gmail.com met de vermelding dat je een bod wilt uitbrengen en met het bedrag dat je wilt bieden. Bieden per mail kan t/m 8 november.
Al met al beloofd het weer een geweldig feest te worden, dus niet vergeten 11-11 15.00 uur in Oud Brabant.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.