Kletscafé maandag te beluisteren op ORTS Radio

ORTS Radio extra

Op zondagmiddag 28 oktober start het nieuwe seizoen van Kletscafé. Kletscafé is een maatschappelijk cultureel, politiek discussieprogramma welke op een luchtige manier gebracht wordt vanuit de foyer van theater de Bussel. Het publiek wordt door middel van stellingen bij de discussies betrokken. Het programma wordt afgewisseld met live-muziek, er is een gastcolumnist en het eerste kopje koffie kompleet met kletskoek is evenals de entree gratis.

De ORTS maakt opnamen van deze praatshow en gaat deze twee keer uitzenden. Maandag van 12:00u tot 14:00u en in de avond van 19:00u tot 21:00u. Genoeg mogelijkheden om alles nog eens te beluisteren. Ook is het mogelijk om alles terug te luisteren via radio gemist, later in de week.

De belangrijkste onderwerpen in Kletscafé zijn een evaluatie van de cultuurnacht met Jan Trapman en Joost de Jongh. “Het nut en on-nut van de lokale omroep “wordt de eerste discussie met in het panel Frank Zijlmans, voorzitter van de lokale omroep uit Breda, Breda NU, Hans van Brummen, voorzitter van de O.R.T.S., Jeroen Vorspaget van Oosterhout Nieuws, Roland Rutten van “ook voor Wosterhout”, beiden internetnieuwsbrengers (red. net als de lokale omroep ORTS) en Emile van Rooij van Weekblad Oosterhout.

Een hot-item wordt zeker ook “is Oosterhout een veilige stad “ met Arie Rietveld, directeur-eigenaar van O.C.T. op Weststad, politiechef district Dongemond, Jaap Naaktgeboren, Robin van der Helm, wethouder met o.a. in zijn portefeuille integrale veiligheid en onder voorbehoud Johan Westra, directeur van Thuisvester.

Dit alles wordt afgewisseld met muziek van Theo van Drunen, een Oosterhoutse troubadour die bezig is met een eigen theatertour. De gastcolumnist vandaag is Hans van Brummen en de presentatie is in handen van Rene van Bijnen en Elske Zomer, aanvang 13.00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.