Benauwde uitwinst TSC 1-2 bij Waspik

TSC ging vandaag op bezoek bij op dit moment hekkensluiter Waspik . Hun hadden tot nu toe pas 1 keer gewonnen en de rest verloren. TSC is nog steeds ongeslagen maar heeft nog niet de juiste vorm te pakken. Vandaag opnieuw Jimmy Baarh onder de lat , deze 2e doelman zou later uit gaan groeien tot man of the match . Al binnen het kwartier stond TSC op een riante 0-2 voorsprong , mede dankzij doelpunten van Joury den Boogert en Tim Rubenkamp. Je zou dan zeggen geen vuiltje meer aan de lucht en lekker veel gaan scoren vandaag. Helaas liep het dus allemaal anders voor TSC . Marnix van der Velden kon niet mee spelen vanwege een opgelopen blessure tijdens de warming up. Voor hem kwam Miquel Dolion in de basis . Na 25 minuten opnieuw een tegenvaller voor TSC , nu moest Jari van Helvoort geblesseerd het veld verlaten. Voor hem kwam Raymon Raams . TSC was sterker en kreeg voldoende kansen om de score uit te breiden. Helaas wilde die 3e goal maar niet vallen. Na de rust eenzelfde spelbeeld maar doordat TSC vergat te scoren kreeg Waspik weer hoop en kansen. De voor rust ingevallen Raymon Raams liep nu terecht tegen geel op doordat hij het shirt van zijn directe tegenstander wilde testen. Trainer Ad van Seeters ging Raymon wisselen om te voorkomen dat hij nog een keer tegen geel op zou lopen. Zijn vervanger was Samuel van den Haspel. Met nog een kwartier te spelen kon Waspik de aansluitingstreffer scoren door weifelend uitverdedigen van Loick Smakman die verder een foutloze partij speelde. Natuurlijk geeft dat een ploeg als Waspik weer vleugels. Maar ondanks dat er kansen over en weer kwamen en mede dankzij uitstekend keeperswerk van beide doelmannen bleef de 1-2 stand op het scorebord. Een verdiende winst maar door de late tegentreffer een te spannend slot. TSC heeft nu de beste papieren in de eerste periode zeker omdat Bavel vandaag gelijk speelde. Komende week spelen we thuis tegen RWB en kunnen we weer goede zaken doen bij winst. Ook vandaag heeft er lang een grote uitslag in gezeten maar het scoren is bij TSC op dit moment het grote manco. Gaat dat binnenkort ook nog eens lukken dan gaan we hele mooie dingen meemaken. Opstelling TSC : Stefan Kops , Jari van Helvoort ,Loick Smakman , Joey Huisveld ,Tim Rubenkamp , Joury den Boogert , Miquel Dolion , Tyrone Zschusschen , Wouter van Steijn , Sandro Ariza , Jimmy Baarh . HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.