VV Gilze wint met 2-1 van VV Irene’58

Vandaag speelde Irene’58 1 de uitwedstrijd tegen de koploper V.V. Gilze. Na een 0-1 van Pascal Dingenouts hoopten alle supporters uit Den Hout op een nieuwe stunt. Gilze komt in de 80e minuut op 1-1 en helaas scoort Gilze in de 90e nogmaals. Irene’58 verliest in een sterk gevoetbalde wedstrijd met 2-1 van v.v. Gilze.

Reactie Paul van Dijk:
“Ik moet de groep weer een compliment maken, omdat we 90 minuten goed in de discipline gespeeld hebben. Na de 0-1 had ik het gevoel dat een nieuwe stunt erin zat. Heel zuur voor de groep dat zij in de laatste minuut de winnende maken. Volgende week Baardwijk, een ploeg die ik kwalitatief gelijkwaardig inschat aan ons.”

Volgende wedstrijd:
Irene’58 1 – Baardwijk 1
Zondag 4 november om 14:00 uur

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.