VV Oosterhout boekt in speelronde zes van derde klasse B de grootste overwinning!

Als je eens verliest geef je de week erop niets weg, heeft VV Zigo gemerkt!
Zondag 28 oktober op het programma in de derde klasse B de wedstrijd VV Oosterhout – VV Zigo. Vorige week maakte VV Oosterhout bij OVC’26 een uitglijder en verloor daar terecht de wedstrijd.
Vandaag een getergd VV Oosterhout dat met VV Zigo geen pardon had en de ploeg uit Tilburg Oost vakkundig het nakijken gaf. Pleister op de wond voor VV Zigo was de zege in de voorwedstrijd tussen de JO9 van VV Oosterhout en VV Zigo.
De eerste helft was helemaal voor VV Oosterhout en de ruststand was 3-0. In de tweede helft hield VV Oosterhout het bij 1 treffer waar er zeker ook drie gemaakt hadden mogen worden.
De wedstrijd vandaag stond onder leiding van Robby Luyken een belofte in scheidsrechterland. Hij floot ook vandaag een relaxte partij.
De eerste klap….: Moet Maarten Meuwes gedacht hebben bij zijn overtreding op Michele Tafuni, hij was te laat en raakte het been van laatstgenoemde. Maarten kreeg een reprimande en Michele kon de wedstrijd gelukkig uitspelen. In de achtste minuut de eerste tegengoal voor VV Zigo, Kevin van den Heijkant speelt Stijn Biemans in zijn schot werd gekeerd door Kasper Schapendonk van VV Zigo, de afgeketste bal komt voor de voeten van Emiel van Pelt en deze tikt de 1-0 binnen.
Hoekschop op maat: in de18de minuut een hoekschop voor VV Oosterhout. Matthew Coenraadts zet zich achter de bal en zijn schot komt op het hoofd van Kevin van den Heijkant en deze kopt beheerst binnen 2-0.
Matthew 2x: In de 41ste minuut terecht geel voor Matthew voor een overtreding op Jason van Dongen.
In de 43ste minuut scoort hij op aangeven van Dennis van Munster de 3-0. Dit is ook de ruststand.
Constante partij: Waar VV Oosterhout normaal gesproken nog wel eens wil inzakken na een voorsprong was daar deze middag geen sprake van. In de 50ste minuut maakt Rik de Kok een overtreding op Dennis die met geel bestraft werd. Even later een dieptepass van Matthew op Dennis, deze neemt de bal mooi aan omspeelt Kasper Schapendonk en zet het scorebord op 4-0. Wedstrijd gespeeld.
Blessures: In de loop van de tweede helft raakte Matthew en Kevin van den Heijkant geblesseerd, zij werden vervangen door Ismaël Canpinar en Yamani Aharchaou. VV Zigo wisselde Sander Wijdemans en Mitch Jansen voor Alperen Kocak en Erdem Uzun. VV Oosterhout bleef de gevaarlijkste ploeg maar verzuimde de voorsprong verder uit te breiden. Baris liep nog een gele kaart op na een overtreding op Alperen Kocak.
Eind in zicht: Met het eind in zicht wisselde Richard van Gils Dennis nog voor Joey Vreijsen de tijd was voor Joey echter te kort om nog tot scoren te komen. Eindstand 4-0.
Vooruit eens wat statistieken: Overtredingen VV Oosterhout 19, VV Zigo 20. Hoekschoppen VV Oosterhout 5, VV Zigo 4. Gele kaarten VV Oosterhout 2, VV Zigo 1. Doelpunten VV Oosterhout 4,
VV Zigo 0.
Conclusie: VV Oosterhout herpakt zich prima na de zeperd van vorige week. De ploeg was weer een team en alle neuzen van spelers en reservespelers stonden weer een kant op. VV Zigo kwam er niet aan te pas en de zege was meer dan verdiend.
Volgende week de uitwedstrijd naar RKSV Groen Wit altijd een moeilijk te bespelen tegenstander voor VV Oosterhout. Adres sportpark ‘Haags ’Postillonstraat 2, Breda. Parkeren wil nog weleens een probleem zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.