Op weg naar beweging tijdens de Heup, knie en voet markt op 22 november

Last van uw Heup, Knie of Voet? Donderdagavond 22 november 2018 organiseert de Orthopedische kliniek Amphia met vele andere zorgverleners de Heup, knie en voet markt. Deze markt vindt plaats op Amphia-locatie Pasteurlaan te Oosterhout. U kunt zich laten informeren, adviseren, een sapje drinken en meedoen aan allerlei activiteiten. U bent van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uur, toegang en parkeren zijn gratis.

Heeft u last van uw heup, knie of voet? Beginnende pijn of ernstige pijnklachten? U kunt terecht op de Heup, knie en voet markt. Tijdens deze markt zijn vele partijen aanwezig om u te voorzien van informatie en advies. Er zijn orthopedisch chirurgen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, podotherapeuten en vele andere specialisaties aanwezig.

Wat is er zoal te doen? U kunt knie- of heupprotheses bekijken én zelf in een simulatie de operatie uitvoeren. Maar bijvoorbeeld ook een gesprek hebben met een van de vele zorgverleners. Bij deze zorgverleners kunt u uw bloeddruk laten meten, voedingsadvies krijgen, een sporttest doen, of op een health analyzer staan. Voor een gezond sapje en wat fruit is ook gezorgd.

Samen in beweging
Bij de Orthopedische kliniek Amphia draait alles om beweging. Hoe krijgen of houden we mensen in beweging. Elke dag staat een team van ervaren medisch specialisten en verpleegkundigen voor de patiënten klaar. Behandelingen kunnen veelal zonder wachttijd ingepland worden. En mochten zich toch onverwachts complicaties voor doen, dan bent u verzekerd van de zorg die in het ziekenhuis in Breda wordt geboden. We zijn er trots op onze patiënten nu met vele zorgpartners van informatie te voorzien.

Meer informatie over de Heup, knie en voet markt vindt u op www.orthopedische-kliniek.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.