Pietenhuis opent op woensdag 21 november

De Pieten komen weer terug in het Arendshof en Theater de Bussel.
Sinterklaas komt er weer aan, na een jaar te zijn weggeweest. Daarom organiseren wij voor alle kinderen (en ouders) het Pietenhuis!
Deze 6e editie van het Pietenhuis zal plaats vinden van woensdag 21 november t/m zondag 2 december. Je kunt weer komen spelen met de pieten op wo-za-zo. Dit zal gratis toegankelijk zijn, omdat wij graag willen dat Sinterklaas een leuk feest voor iedereen is.
In het Pietenhuis zul je de bekende gezichten van de show tegen komen, en nog veel meer Pieten. Er zullen veel leuke activiteiten plaats vinden. Zo gaan we net als voorgaande jaren weer pepernoten bakken, glittertattoo ‘s zetten, knutselen etc. Maar ook zullen er nieuwe activiteiten zijn zoals de grootste Twister ooit! Ga jij samen met twisterpiet de uitdaging aan?
Op 2 december zullen de Pieten na het grote succes van vorig jaar, weer terug keren in theater de Bussel met de theatershow “Het Pietencircus”. Met dank aan hoofdsponsor Easyflex is deze theatershow mogelijk gemaakt en zal de show 3 keer gaan plaats vinden. Nathalie en Jeroen, van de Circusschool Oosterhout, willen graag ook Piet worden. Ze leren in het theater van de circuspieten hoe je Piet moet zijn. De Pieten stellen hun behoorlijk op de proef en houden ze ook een beetje voor de gek. Zou het ze lukken een echte Piet te worden? En kunnen de kinderen ze daarbij helpen? Er staat een extra leuke verrassing te wachten voor elk kind. Wil je bij deze leuke, interactieve voorstelling zijn? Koop dan snel je kaartje via Theater de Bussel!
Wees allemaal welkom in het Pietenhuis tijdens de Sinterklaas periode op de woensdagen van 14.00-17.00, op zaterdagen van 12.00-17.00 en op de zondagen van 13.00-17.00. De exacte locatie in het winkelcentrum Arendshof is nog even geheim, maar binnenkort kunt u meer informatie vinden op de website van het Pietenhuis: www.pietenhuis-oosterhout.nl. De Pieten hebben er weer enorm veel zin in om terug te keren in Oosterhout en iedereen te mogen ontvangen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.