Joa Zeetie?! Weer een nieuwe!

De Oosterhoutse brouwerij ‘De Lastige Broertjes’ komt met een nieuw bier! We kennen ze van het ‘Wosterhouts Snollebolleke’, ‘Verbroedering’ en ‘Janksmoel’ en nu komen ze met hun vierde bier de ‘Joa Zeetie’. De ‘Joa Zeetie’ is een heerlijke stout van 10,5%. ‘Joa Zeetie’ is het beste antwoord op een sterk verhaal. En hierbij verwijzen de boertjes naar het Oosterhoutse verhaal ‘eerst eten’

Zondag 18 november is de Joa Zeetie te proeven bij de ‘De Lastige Broertjes’ tap take-over bij Café Oud Brabant in Oosterhout. Dit houdt in dat uit de tapkranen van Oud Brabant deze middag de bieren van ‘De lastige Broertjes’ zullen stromen! Ook zijn er een aantal verrassingen te proeven, zoals ‘De Wosterhoutse KaneelBock’ een herfstbock die de broertjes aan het ontwikkelen zijn met een biersommelier.

De band Hillbilly Hayride verzorgt de muzikale omlijsting van de middag. Hillbilly Hayride is een bluegrass band uit het zuiden van Brabant. De naam verklapt eigenlijk genoeg! Naast ‘old time originals’ is de band niet vies van een beetje zoetsappige hillbilly. Van deze muziek word je vrolijk!

De middag start rond 15.00 uur. Het belooft een gezellige middag te worden waar je kunt genieten van de bieren van de ‘De Lastige Broertjes’ onder het genot van leuke muziek! Daarnaast zorgt Nuttig&n voor overheerlijke Burgers.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.