Politie op zoek naar getuige plofkraak op geldautomaat

Bij een geldautomaat aan de Arkendonk is vannacht rond 3.30 uur een plofkraak gepleegd. Volgens getuigen gingen twee personen er kort na de kraak vandoor op een scooter.

Meerdere eenheden van de politie en de politie-heli gingen op zoek naar de daders. Maar ze zijn niet meer aangetroffen. Het is nog onbekend of er iets buit is gemaakt. Politie, maar ook EOD deden ter plaatse onderzoek. De schade aan het pand is aanzienlijk.

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.