RWB steelt slim de punten bij TSC

Vandaag de 3e thuiswedstrijd van dit nog prille seizoen. TSC heeft uit al haar partijen weten te winnen maar speelde thuis tot nu toe 2 keer gelijk . Daardoor is TSC op dit moment nog wel de enige ploeg zonder nederlaag en stond het voor de strijd tegen RWB er dus in principe het best voor in de 1e periode. Opnieuw een stralend zonnetje wat gelijk ook weer een aantal toeschouwers extra op de been brengt. Toch zou er op het eind een voor TSC droevige uitslag op het scorebord verschijnen. Een heel fel startend TSC had al binnen 4 minuten 2 keer moeten scoren. De mooiste kansen werden gemist. Toch was het in de 6e minuut wel raak. De snelle Sandro Ariza ging op links door en zijn voorzet werd door Tyrone Zschusschen perfect beheerst binnen geschoten 1-0 . Even later kwam Tim Rubenkamp alleen oog in oog voor de Waalwijkse doelman zijn inzet werd met de voet uit de goal geranseld . In de 14e minuut een overduidelijke handsbal binnen de zestien bij RWB maar de scheidsrechter zag er een aangeschoten bal in. In de 25e minuut een inzet van Sandro Ariza die via binnenkant paal terug het veld in kwam. Het eerste gevaar van RWB leverde de te ver uit zijn goal komende TSC doelman Jimmy Baarh geel op omdat hij buiten de 16 de bal met de hand weg sloeg. Een schot van Marnix van der Velden ging rakelings naast. Toch viel de terechte 2-0 heel snel daarna. Tim Rubenkamp schoot met links de bal perfect binnen in de rechterbenedenhoek . Waar iedereen dacht dat TSC met deze 2-0 voorsprong wel de thee zou kunnen gaan drinken zou dat allemaal anders gaan lopen. De niet sterk uitziende verdediging van TSC liet in de 40e minuut RWB vrij eenvoudig de 2-1 maken . In de allerlaatste minuut van de 1e helft kwam RWB zelfs tegen alle verhoudingen in op 2-2 door een zuivere buitenspel goal waar de TSC grensrechter de vlag vergat omhoog te doen. Die thee moet TSC zeker niet goed gesmaakt hebben in de rust. Sterker nog door deze tegenslagen kwam RWB na rust met veel meer zelfvertrouwen het veld in dan TSC . Natuurlijk bleef TSC de betere in het veld en was het veldoverwicht opnieuw voor de blauw witten. Maar toch was het spel niet meer zo overheersend en het zelfvertrouwen van RWB nam met de minuut meer toe . Bas Blokdijk kwam in het veld voor de licht geblesseerde Sandro Ariza en even later Jeroen Martens voor Marnix van der Velden. Toch wilde al deze wisselingen geen echte zoden aan de dijk zetten. Sterker nog bij de enige echte uitval van RWB in de 2e helft was het opnieuw raak 2-3 voor de Waalwijkers. Tegen alle verhoudingen in gingen hun uiteindelijk met de winst lopen. Stelen kun je het dan eigenlijk niet meer noemen . Absoluut onverdiend, maar omdat TSC het vooral in de 1e helft had laten liggen was er geen excuus meer voor handen dan dat RWB het slim en goed gedaan had. TSC heeft haar eerste wedstrijd verloren dit seizoen . Heeft thuis nog steeds telkens puntverlies geleden ondanks elke keer een groot veldoverwicht . Omdat de concurrentie her en der ook punten lieten liggen vandaag is de schade beperkt gebleven . Volgende week het inhaal duel thuis tegen Bavel. Vanaf nu is het volkomen duidelijk, er moet hoe dan ook gewonnen worden. Geen enkel excuus mag meer worden aangevoerd. TSC heeft meer dan voldoende capaciteiten om dit soort wedstrijden naar de hand te zetten. Opstelling TSC : Wouter Kops , Miquel Dolion , Loick Smakman , Joey Huisveld , Tim Rubenkamp , Joury den Boogert , Marnix van der Velden , Wouter van Steijn , Sandro Ariza , Tyrone Zschusschen , Jimmy Baarh . HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.