VV Irene’58 verliest van Baardwijk

Irene’58 1 presteerde tot nu toe uitstekend in de 3e klasse, maar vandaag in de thuiswedstrijd tegen Baardwijkhadden de mannen duidelijk een offday en dat wordt genadeloos afgestraft in deze competitie. Er werd met 1-5 verloren.

Reactie Paul van Dijk:
“Vandaag hebben we het collectief niet goed gedaan, tegen misschien wel de beste ploeg die we tot op heden gehad hebben. Wij moeten iedere week top zijn om resultaten te halen en dat was vandaag helaas niet het geval. Nu weekje rust en dan de belangrijke uitwedstrijd tegen Waspik.”

Volgende week geen wedstrijd maar een feestavond:
Zaterdag 10 november om 20:00 uur Pullen-Spektakel!!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.