Storing Ziggo benadeelt ORTS en andere Lokale Omroepen

Door een nog onbekende oorzaak zijn alle lokale omroepen uit de regio niet meer te volgen via het digitale pakket van Ziggo. Dit geldt voor zowel TV als Radio.
Zowel de ORTS als BredaNU hebben vanmorgen vroeg, 5 november , al contact gezocht met Ziggo met de vraag wat er aan de hand was en of men de storing op wilde lossen. Tot op heden, 13:35u, is er nog niets teruggekoppeld door Ziggo m.b.t. de oorzaken van de problemen.
Ziggo heeft in principe 24 uur de tijd om dit probleem aan te pakken, daarna kunnen er financiële sancties vanuit de omroepen volgen. Via de streams op de website van de ORTS is alles nog wel te ontvangen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.