TV storing Ziggo opgelost

De op 4 november ontstane storing op het digitale TV systeem van Ziggo is sinds 5 november 17:30u eindelijk opgelost. De lokale omroepen worden weer doorgegeven.
De oorzaak zat hem in de configuratie die na de grote storing van gisteren opnieuw is opgestart bij Ziggo. Hierin waren de lokale omroepen nog niet opgenomen en werden daardoor over het hoofd gezien. Uiteindelijk zijn ze er bij Ziggo achtergekomen dat daar de fout zat. Op ORTS TV kunt u vanavond o.a.. kijken naar De Kletspet met 3 actuele vragen m.b.t. de afgelopen week en een reportage van Toon Braat over de mantelzorgdag 2018 in Oosterhout.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.