Oproep Prins Mienus van Kaaiendonk aan alle Kaaiendonkers

Prins Mienus XIV van Kaaiendonk roept, elke Kaaiendonker, Smulnar of Smulnarrinneke, Snotnar of Snotnarrinneke die ook maar even kan om dinsdagmiddag om 14.30 uur naar de Mienushal aan de Vuurdoornlaan in Oosterhout te komen om van daaruit in een immense colonne naar een plek buiten Oosterhout te verplaatsen om daar carnaval in Kaaiendonk en ver daarbuiten te promoten. De komst van die colonne uit Kaaiendonk is zo geheim, dat we verder niet meer kunnen zeggen. Zelfs de meeste mensen die aan dit grootse geheim meewerken, weten niet eens wat het precies inhoudt. De colonne keert rond 18 uur weer terug in Oosterhout. Carnaval in Kaaiendonk en ver daarbuiten zal na dinsdag niet meer hetzelfde zijn!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.