TSC in blessuretijd naast Bavel 2-2

Bas Blokdijk reddende engel met 2 goals kopt hij TSC naast Bavel.
Vandaag dan de eerste inhaalwedstrijd van dit nog prille seizoen. De allereerste competitie wedstrijd werd afgelast vanwege hevige regenval. Bavel voor TSC de laatste jaren echt een van de lastigste tegenstanders . Vorig seizoen bleven de Bavianen TSC zowel uit als thuis de baas . TSC verloor allebei de duels. Bij deze dus een extra reden om dat vandaag maar eens recht te gaan zetten. Voor TSC was deze wedstrijd van extra groot belang om eventueel nog mee te doen in de strijd om de eerste periodetitel. Volgende week uit naar UVV’ 40 waar de laatste wedstrijd voor de 1e periode plaats zal vinden. Echter na het resultaat van vandaag is die eerste periode voor TSC dus niet meer haalbaar. TSC begon opnieuw sterk en binnen het kwartier had TSC met name via Tim Rubenkamp een paar mooie mogelijkheden. Echter bij Bavel staat oud TSC doelman Glen van Peer onder de lat en die is vooral tegen TSC altijd in extreme vorm. Daarna leek TSC weer weg te zakken naar een bedenkelijk niveau. Bavel kwam er steeds meer uit en kreeg al snel het gevoel dat er weer wat te halen viel. Dat ze na een half uur spelen op 0-1 kwamen was echter niet de verdienste van Bavel maar dankzij de achterhoede van TSC. Jeroen Martens werd achterin fel op de huid gezeten. Hij kon niet anders dan de bal snel ruimen, echter hij schoot de bal precies tegen het hoofd van Miquel Dolion waardoor de bal terug de goal van TSC in vloog 0-1 . Ja hoeveel pech kun je hebben . Dient welgezegd te worden dat TSC ook echt niet goed speelde. Echte kansen kwamen er niet en als er al een afstandschot was dan bleek de Bavelse doelman Glen van Peer op de juiste plaats te staan. Dan maar na de thee zou je denken. Bij TSC kwam toen Robin van Beijnen voor Jeroen Martens om nog wat meer aanvallend te gaan spelen. Maar ook dat bracht niet de resultaten wat verwacht werd. Sterker nog , het spel van TSC zakte weg naar een bedenkelijk niveau en Bavel bracht niet veel meer . Toch zat er meer gevaar in de Bavelse aanvallen. Met nog 20 minuten te gaan was het opnieuw Bavel dat ging scoren. Een gemakkelijk genomen hoekschop werd prima terug gelegd tot ver buiten de 16. Daar stond een Bavelse middenvelder klaar om op zijn gemak de hoek uit te kiezen en TSC doelman Jimmy de Baarh het nakijken te geven 0-2. Nog bleek TSC niet bij machte om de wedstrijd naar de hand te zetten. Trainer Ad van Seeters koos voor nog meer aanvallend spel. Hij bracht aanvaller Bas Blokdijk voor verdediger Wouter van Steijn in de 85e minuut. Waar niemand bij TSC nog geloofde in en positief resultaat was het bas Blokdijk die in de 90e minuut de 2-1 wist binnen te koppen. Omdat er nogal wat blessure’s waren geweest bij Bavel met de nodige tijd oponthoud werd er behoorlijk lang door gespeeld. In de 96e minuut was het opnieuw Bas Blokdijk die met een mooie kopbal de 2-2 binnen wist te werken. Zelfs nog in de resterende 2 minuten zou TSC nog een kans krijgen om te scoren. Maar de 2 -2 was al een geweldige beloning voor het harde werken maar zeker niet voor goed voetbal. TSC is vandaag door het oog van de naald gekropen kreeg meer dan het verdiende maar ook dat mag wel eens een keer. Dat is voetbal en hoort erbij. Er komt een moment dat het beter moet gaan dat kan niet uitblijven . volgende week uit naar Ulvenhout tegen UVV’40 waar oud TSC trainer Johan Gabriëls momenteel de scepter zwaait. Uit doet TSC het dit seizoen vele malen beter dan thuis , laten we in ieder geval die tendens maar aanhouden komende week. Opstelling TSC : Jeroen Martens, Miquel Dolion , Loick Smakman ,Joey Huisveld , Tim Rubenkamp , Joury den Boogert ,Wouter van Steijn , Ryan Snoeren ,Sandro Ariza ,Tyrone Zschusschen , Jimmy Baarh . HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.