VV Oosterhout erkent meerdere in VV Dongen 2.

Jammer dat je scheidsrechters kunt foppen!
Zondag 11 november voor VV Oosterhout de bekerwedstrijd tegen VV Dongen 2 op het programma. VV Dongen 2 is een jonge ploeg waar veel talenten in voetballen om door te stomen naar de hoofdmacht.
Hoewel je zag dat VV Dongen een goed voetballende ploeg is waar de verdediging van VV Oosterhout de handen aan vol had om ze van het scoren aftehouden was de eerste grote kans voor Yamani el Aharchaou, zijn schot ging jammer voor VV Oosterhout links over het doel van Tom van Strien.
Dongens overwicht: Na het eerste wapenfeit van Yamani was het toch vooral Dongen dat de klok sloeg en in de 10de minuut was het Ilias Tigarti die Ramon Everduim kansloos het nakijken gaf 0-1.
20 minuten later was het Robin de Man die op aangeven van Lucas Barbosa Brito de 0-2 binnenkopte.
Voorafgaand had VV Oosterhout een kans na een wervelende actie van Eric Boateng, speelt hij Emiel van Pelt in, de vlaggenist van VV Dongen, Henk Bouwmeester, had echter gezien dat Emiel met een teennagel buitenspel stond weg kans.
In de 45ste minuut nog een mooie kans voor Emiel, Tom van Strien was echter een te grote sta in de weg. Ruststand 0-2
Ander VV Oosterhout: In de rust werd Kevin van den Heijkant met een lichte blessure gewisseld voor Joey Vreijsen. Dit betaalde zich in de 52ste minuut uit in een treffer van Joey die op aangeven van Eric Boateng Ton van Strien verschalkte 1-2. VV Oosterhout terug in de wedstrijd. Na de aansluitingstreffer wisselde VV Dongen Dean Ricardo voor Niels Dingemans en Ilias Tigarti voor Gideon Kingongo. Richard van Gils wisselde Sefa Yalcindag voor Rob Schoormans.
In de 69ste minuut en mooi doelpunt van VV Dongen Lucas Barbosa Brito verschalkte Ramon met een diagonaal schot in de verre hoek.
Hoera en tranen: Na de Dongense treffer was het toch VV Oosterhout dat de rug rechtte en nog een paar kansen creëerde. Yamani speelt, na een mooie actie, Eric aan zijn schot werd gekraakt door de Dongense defensie. In de 80ste minuut een dieptepass op Yamani hij passeert zijn tegenstander en heeft een open weg naar Tom van Strien, Rick Fioole kan op het laatste moment aan de noodrem trekken en ten koste van een rode kaart en een vrije trap, Yamani het scoren belemmeren. Stijn Biemans neemt de vrije trap en vanaf de rechterkant van de 16 krult hij de bal in de verre hoek 2-3.
Assistent scheidsrechter: In de laatste minuten eiste Henk Bouwmeester van VV Dongen en het luidruchtige publiek van Dongen alle aandacht op. De gebeten hond was Roy Stroot de scheidsrechter die een prima partij floot en zeker niet zoals de Dongen supporters wilde doen geloven partijdig was. In de 85ste minuut fopte Henk Bouwmeester de scheidsrechter met een vermeend buitenspel geval en zo de 3-3 annulerend.
Conclusie: VV Dongen een sterke tegenstander. VV Oosterhout terecht bij de rust met 0-2 achter. Jammer van de drie kansen die gemist werden. In de tweede helft een gelijkopgaande strijd en door een foutje in de waarneming van de scheidsrechter met 2-3 verloren.
Volgende week om 14.30 uur de thuiswedstrijd op de ‘Contreie’ tegen VV Gilze voor VV Oosterhout thuis altijd een prettige tegenstander. Als je wilt komen denk goed na want de brug over het Markkanaal is nog in de revisie.
Foto’s van de match vind je hier: https://www.vvoosterhout.nl/1082/vv-oosterhout—vv-dongen-2/?type=1&from=0

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.