MOOVE Oosterhout organiseert het 7e pepernotenfestijn!

In sporthal Arkendonk zal er op 30 november iets speciaals te doen zijn omtrent het sinterklaasfeest voor kinderen uit groep 1 t/m 5 van de basisscholen in de gemeente Oosterhout. De gymzaal wordt omgetoverd tot een waar speelparadijs, geheel in sinterklaassfeer. De pieten zullen een bezoekje brengen aan de gymzaal terwijl de kinderen aan het sporten zijn, geschminkt kunnen worden, glijden van de opblaasbare glijbanen of een eigen letter maken met de knutselpiet. De kinderen kiezen zelf wat ze leuk vinden om te doen! Daarnaast wordt er ook nog iets lekkers uitgedeeld. De ouders mogen op de tribune blijven kijken naar de kinderen.
Deelnemen? Schrijf (uw kind) dan snel in via www.sjorssportief.nl.
Het evenement vindt plaats van 16:00 uur-17:30 uur in gymzaal Arkendonk. Vanaf 15:30 uur zijn de deuren van de gymzaal al voor jullie geopend! De kosten bedragen slechts € 2,50 voor deelname aan deze activiteit. Dit bedrag kan betaald worden via de site van Sjors Sportief. De kinderen kunnen dan vrijblijvend aan alle bovenstaande activiteiten deelnemen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.