Twee verdachten aangehouden op een gestolen snorfiets

Op 14 november 2018 werd er een snorfiets uit de fietsenstalling bij Arendshof gestolen. Gisteren rond 17:00 uur zag de moeder van de eigenaresse van de snorfiets het voertuig met twee jongens er op rijden. Zij belde direct de politie. Agenten hebben de twee jongens aangehouden.

Op 15 november 2018 rond 17:00 uur werd de politie gebeld door een vrouw die de gestolen snorfiets van haar dochter zag rijden. De dag hiervoor was dit voertuig gestolen aan de Arendshof in Oosterhout. Op de snorfiets zaten twee jongens (16 en 18- jarige Oosterhouters). De agenten die de melding kregen kwamen snel ter plaatse. Zij hielden beide jongens aan de Kegelstraat in Oosterhout aan. Het onderzoek is nog in volle gang en de verdachten zitten nog ingesloten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.