ORTS steeds een stukje duurzamer

Dat je als lokale omroep ook bewust moet omgaan met het kapstokbegrip ‘duurzaamheid’ is de ORTS niet ontgaan. Naast de geijkte maatregelen als afval scheiden en zo zuinig als mogelijk omspringen met energie heeft de ORTS besloten weer een stapje op de duurzaamheidsladder te zetten.

Dit heeft de lokale omroep van Oosterhout gedaan door het plaatsen van een kleding inzamel container naast haar studio aan de Bredaseweg 108b in Oosterhout.

In samenwerking met kledinginzameling.nl en Tricorp Businesscenter is op zaterdag 17 november 2018 een groene inzamelcontainer geplaatst naast de studio van de ORTS.

Dat biedt Oosterhouters de mogelijkheid om kleding die niet meer gedragen wordt te recyclen op een verantwoorde en duurzame manier.

Tijdens kantooruren door de weeks kan kleding in een gesloten zak aangeboden worden en in de container gedeponeerd worden. Op zaterdagochtend kunt u terecht van 9.00 uur tot 14.30 uur.

 

Uiteraard doet de ORTS dit ook om er zelf ietsjes beter van te worden. Een klein deel van de opbrengst van de ingezamelde kleding komt namelijk ten goede aan de lokale omroep ORTS.

Het bestuur van de ORTS is kledinginzameling.nl en het management van Tricorp Businesscenter zeer erkentelijk voor de geboden kans.

Secretaris Peter de Hoogh hierover: “het is voor de ORTS een mooie gelegenheid om hierdoor de broek weer iets verder zelf op te kunnen houden. Buiten dat het natuurlijk voor het milieu gewoon heel goed is zaken verantwoord te recyclen, wordt onze penningmeester natuurlijk erg vrolijk als heel veel Oosterhouters hun afgedankte kleding inleveren bij de container naast onze studio”.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.