Oosterhoutse Burgerijenquête weer gestart

In of net na het weekend van 17 november ontvangen 2.500 inwoners van 18 jaar en ouder per brief een uitnodiging om mee te doen aan de Burgerijenquête 2018. Zij zijn geselecteerd via een a-selecte steekproef uit het gemeentelijke bevolkingsbestand.

Via de Burgerijenquête wordt jaarlijks gemeten hoe de inwoners het leefklimaat in de gemeente en de gemeentelijke dienstverlening beoordelen. Die informatie wordt gebruikt om het beleid te toetsen en, waar nodig, bij te sturen. Om een goed beeld te krijgen is het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners die hiervoor zijn uitgenodigd ook daadwerkelijk meedoen met de enquête. Het gemeentebestuur hoopt op een hoge respons.

De resultaten van het onderzoek zullen nog voor de zomer van 2019 op de webpagina “burgerijenquete” op www.oosterhout.nl worden gezet.

Onder de deelnemers aan het onderzoek worden twee VVV–cadeaubonnen ter waarde van 75 euro verloot. Om hiervoor in aanmerking te komen moet men uiterlijk 7 december de enquête hebben ingevuld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.