VV Oosterhout haalt overwinning uit de tenen!

Met Ramon onder de lat heb je wat!
Zondag 18 november: Op het programma in de derde klasse b VV Oosterhout tegen mede runner-up VV Gilze. Traditioneel een voor VV Oosterhout lastige tegenstander die op het eind vaak de overwinning opeist. Vandaag ging dit op het nippertje anders en bleven de drie punten in Oosterhout. VV Oosterhout begon goed aan de wedstrijd. Beide teams lieten goed combinatievoetbal zien, het was VV Oosterhout dat door de scherpe Emiel van Pelt op voorsprong kwam en deze met hand en tand, kunst en vliegwerk etc. succesvol verdedigde. De wedstrijd stond vandaag onder leiding van de heer Pieter van der Zwan die ook vandaag zoals altijd een onberispelijke partij floot.
Veel strijd: De wedstrijd was nog maar een paar minuten oud toen Baris Kaya een breedtepass niet onder controle kreeg Vasco Oerlemans was er als de kippen bij om de bal voor te trekken, de aanvaller van VV Gilze schoot voorlangs.
In de 16de minuut kon VV Oosterhout juichen een prima assist van Yamani el Aharchaou werd door Emiel van Pelt vakkundig afgerond 1-0 op het scorebord. Hierna golfde het spel op en neer waarbij VV Oosterhout de bovenliggende partij bleef.
In de 30ste minuut een mooi schot van Sefa Yalcindag hij zag zijn inzet gekeerd door de 18-jarige Finn Hoppenbrouwers van VV Gilze. Ruststand 1-0.
Ander tenue: De oplettende toeschouwer zag het meteen de scheidsrechter had van tenue gewisseld, de spelers van VV Gilze konden hem niet goed onderscheiden van hun medespelers. VV Gilze wisselde in de rust Jordi van Alphen met Jeffrey Ligtenberg op zijn rug nummer 13 en op het formulier nummer 12 dit was bleek achteraf al gecorrigeerd door de teammanager van VV Gilze. Dat ze gelijk hadden, met de kleding van, van der Zwan, bleek uit het verloop van de tweede helft wat kwam VV Oosterhout onder druk te staan en je voelde dat er iets in de lucht hing. De trainer van VV Gilze merkte dat ook en voerde nog een wissel door Stan de Kock maakte plaats voor Stijn van Hal en hoewel VV Gilze nog meer aan ging dringen gaf de defensie van VV Oosterhout vooralsnog geen krimp, mocht er toch een scheurtje zijn ontstaan dan was daar altijd Ramon Everduim om redding te brengen. In de 75ste minuut een mooie actie van Sefa die Yamani inspeelt, Finn Hoppenbrouwers stond echter op zijn post. In het verloop van de wedstrijd waren er nog een paar hachelijke situaties voor het doel van Ramon, hij hield echter de nul.
Richard van Gils wisselde in de tweede helft Joey Vreijsen voor Eric Boateng, Ismaël Canpinar voor Emiel van Pelt en Guston Remie voor Sefa Yalcindag.
Conclusie: De eerste helft was voor VV Oosterhout Emiel scoorde op aangeven van Yamani de ruststand was terecht 1-0. De tweede helft was ruim voor VV Gilze met 65% balbezit, een gelijkspel zou terecht zijn geweest, de defensie van VV Oosterhout onder aanvoering van Kevin van den Heijkant en Ramon Everduim hebben de drie punten in Oosterhout gehouden.
Volgende week de uitwedstrijd naar UVV’40 in Ulvenhout. Adres sportpark ‘Jeugdland’, Jeugdland 1 4851 AT in Ulvenhout.
Foto’s van de wedstrijd zien? Klik op de link: https://www.vvoosterhout.nl/1083/vv-oosterhout—vv-gilze/?type=1&from=0

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.