Gewoon een leuke avond voor Oosterhoutse vrijwilligers!

Het gemeentebestuur nodigt Oosterhoutse verenigingen en vrijwilligers uit voor “Gewoon een leuke avond” in Theater de Bussel. Een avond vol vermaak met Bram Bakker, Aafke Romeijn en Gil de Grid. De gemeente organiseert de avond als blijk van waardering voor Oosterhoutse verenigingen en vrijwilligers(organisaties).

Pyschische kwetsbaarheid
Het thema van de avond is “gewoon” of juist “ongewoon”: over psychische kwetsbaarheid. En hoe je dan toch kan blijven meedoen. Hoe gaat jouw vereniging om met vrijwilligers die “anders” zijn. Of bezoekers van je evenement of sportclub die “de weg even kwijt zijn”? Door mooie verhalen en liedjes, leuke grappen, indrukwekkende dansen en een goed gesprek, hopen wij u te inspireren én te vermaken. Zodat heel Oosterhout “gewoon” mee kan blijven doen.

De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur

Rond 22.00 uur is de voorstelling afgelopen en nodigt het gemeentebestuur u uit voor nog een hapje, drankje en een praatje met elkaar in de foyer.

In het verband met het reserveren van beschikbare plaatsen vraagt de gemeente u, u zo snel mogelijk op te geven (maximaal vijf leden per vereniging/organisatie) via aanmelden@oosterhout.nl

Bram Bakker
Bram Bakker is psychiater en heeft vele columns en boeken over psychiatrie geschreven. Hij verschijnt ook regelmatig op tv zoals vorig jaar in het programma ‘Sophie in de mentale kreukels’. Daarnaast waagt hij zich sinds 2016 ook in het theater, bijvoorbeeld in de voorstelling ‘geen paniek’ met cabaretière Marjolijn van Kooten. Naast alle treurigheid valt er in de psychiatrie namelijk gelukkig ook genoeg te lachen.

Gil the Grid
Gil the Grid is danser en bewegingskunstenaar en stond vorig jaar in de finale van Holland’s Got Talent. In een gedeelte van zijn werk verwerkt hij zijn persoonlijke ervaringen met psychose. Gil is oprichter van kunstgezelschap Amenti; een danscollectief dat kunst creëert om anderen te inspireren tot het volgen van hun eigen roeping.

Aafke Romeijn
Aafke Romeijn is een Nederlandse muzikant, schrijfster en journaliste. Ze studeerde compositie aan het Koninklijk Conservatorium en Nederlandse taal- en letterkunde. In 2012 maakte ze haar debuut als popmuzikant waarin ze haar voorliefde voor muziek en taal kan combineren. Aafke maakt Nederlandstalige electropop en schrijft regelmatig voor andere (pop)muzikanten. Ze schrijft daarnaast opiniestukken over diverse thematiek voor de Volkskrant en Vrij Nederland.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.