Tijdelijke afsluiting kruising Paterserf/Europaweg in verband met rioolwerkzaamheden.

De Gemeente Oosterhout is momenteel bezig met aanbrengen van een rioolwaterpersleiding vanaf Paterserf naar de Leijsenstraat (deel twee van de Oostelijke persleiding). Het gaat hier om ruim 2 km rioolwaterpersleiding. De Oostelijke persleiding zorgt voor een betere afvoer van het water in het centrum bij hoge regenval. Daarnaast kunnen nieuwe wijken zoals de Contreie en de Zwaaikom op de leiding worden aangesloten.

De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd. De fase ter hoogte van Paterserf begint maandag 26 november.

In verband met deze werkzaamheden is de kruising Paterserf/Europaweg en de zuidelijke rijbaan/voetpad tussen Paterserf en Burgemeester Holtroplaan afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers/ bromfietsers en voetgangers kunnen hun doorgang vinden via de noordelijke rijbaan/voetpad van de Europaweg. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid.

Als de weersomstandigheden het toelaten, verwachten we dat het werk 14 december 2018 klaar is.
Meer weten over de Oostelijke persleiding? Kijk dan op onze website. https://bit.ly/2Ko4ldd

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.