Black Friday Shopping Night

Black Friday Shopping Night en optredens Lange Frans, Yes-R en Donny Roelvink in centrum Oosterhout. Gewijzigde locaties podia.

Vrijdag 23 november vindt de eerste editie plaats van Shopping Night in het centrum van Oosterhout. Het is tevens Black Friday!

De winkels in centrum van Oosterhout zijn op deze avond tot 23:00 uur geopend en bieden dus aantrekkelijke kortingen/acties. Maar er is meer! Zo draaien er diverse DJ’s zijn er dansoptredens en mobiel entertainment in het centrum. Niemand minder dan Donny Roelvink komt langs voor een meet & greet tussen 19.30 en 20.30 uur bij de ingang van de Arendshof ter hoogte van Rodeo Drive. Er treden lokale Singer-songwriters op met tussen 21.00 en 21.30 uur op het Arendsplein (Arendshof )een optreden van Yes-R. Tot slot komt Lange Frans naar centrum Oosterhout. De bekende rapper, radio- & televisiepresentator zal optreden om 22.00 uur op de Markt.

Lichtstraal boven het centrum van Oosterhout.
Sinds afgelopen dinsdagavond schijnt er dagelijks een grote lichtstraal in de lucht boven het centrum van Oosterhout. Deze ‘Skyrose’ is een ludieke actie bedoeld om aandacht te vragen voor de Black Friday Shopping Night.

Black Friday Shopping Night Oosterhout is te bezoeken op vrijdag 23 november van 19.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie vindt u op www.proefoosterhout.nl of www.facebook.com/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.