Vanaf 24 november brug over Sluis 1 afgesloten

Rijkswaterstaat heeft Spie Nederland B.V. opdracht gegeven om de bruggen Marksluis en Sluis I te voorzien van nieuwe hoofddraaipunten. Daarnaast wordt het wegdek aangepakt om zo de geluidsproductie af te laten nemen. Voor de uitvoering van deze werkzaamheden moeten de bruggen noodzakelijkerwijs eruit gehaald worden. De brug over de Marksluis is al aan de beurt geweest. De werkzaamheden aan de brug Sluis I starten op 24 november 2018 om 6.00 uur en zijn naar verwachting op 19 december 2018 afgerond. In bovengenoemde periode is de brug afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Voor voetgangers en (brom)fietsers wordt er in een bepaalde periode een tijdelijke brug geplaatst. Voor het vaarverkeer geldt ook een andere periode waarin het vaarverkeer volledig gestremd is.

Omleidingen

Sluis I (Wilhelminalaan)

Vanaf 24 november 6.00 uur wordt al het verkeer omgeleid over de route Wilhelminalaan – Van Liedekerkestraat – Statendamweg – Bovensteweg – Burg. Huijbregts-Schiedonlaan. Het Vlaggeschip en de Korenbocht blijven bereikbaar vanuit de zijde van het centrum. Vanaf maandag 26 november 6.00 uur wordt de tijdelijke voet- en fietsoversteekbrug in werking gesteld en hoeft het voet- en fietsverkeer vanaf dat moment niet langer meer om te rijden.

Vanaf zaterdag 15 december om 6.00 zal het brugdek weer worden terug geplaatst. Op dat moment is er eveneens geen voet- en fietsverkeer over de Marksluis mogelijk. Dit duurt tot uiterlijk woensdag 19 december 6.00 uur.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de projectensite van Rijkswaterstaat of bel 0800-8002. In geval van een calamiteit kunt u contact opnemen met SPIE Nederland via nummer 06-39369107.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.