Informatieavond aanpak N631

Op donderdag 6 december organiseert de provincie Noord-Brabant een informatieavond voor de inwoners van Gilze-Rijen en Oosterhout over de aanpak van de N631. De provincie Noord-Brabant wil de provinciale weg N631 tussen Oosterhout en Gilze-Rijen veiliger en (voor de komende tien jaar) onderhoudsvrij maken. Een projectteam werkt samen met ProRail en de gemeenten en omwonenden van Gilze-Rijen en Oosterhout aan een ontwerp dat oplossingen biedt voor alle vraagstukken.

Input omwonenden
Tijdens een eerste informatiebijeenkomst op 13 juni jl. werden de verschillende ontwerpenvarianten gepresenteerd aan omwonenden en geïnteresseerden. Met hun input zijn de ontwerpen nu uitgewerkt tot een voorkeursalternatief. Dit wordt tijdens een tweede informatieavond op donderdag 6 december gepresenteerd.

Informatiebijeenkomst voorkeursalternatief
Wanneer: donderdag 6 december presentatie van het voorkeursalternatief om 19.30 uur.
Waar: De Vijf Eiken, Oosterhoutseweg 55 in Gilze-Rijen.
Contact telefoonnummer provincie Noord-Brabant: (073) 681 28 12.
Mocht u zich alvast willen inlezen over het project kijk dan op www.brabant.nl/n631. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de nieuwsbrief.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.