Vrijwilliger worden bij TSC ?

Voor veel verenigingen is het lastig om vrijwilligers te strikken. Voor VV TSC is dat niet anders. Op allerlei gebieden heeft TSC nu al vele vrijwilligers rondlopen. Het is niet alleen het onderhouden van velden. Er komt veel meer bij kijken . Denk alleen al aan het schoonhouden van kleedkamers, kantine etc. De mensen in de keuken , achter de bar. Het wedstrijd secretariaat bemensen in de weekenden. De kaartjes en loten verkoop op zondag bij thuiswedstrijden. Het bij houden van de TSC website. Het lijnen van de velden ,afvoer en sorteren afval. Bestellen en regelen drank en horeca aangelegenheden. En ga zo maar door. Dat betekent dus ook dat er altijd wel een stukje vrijwilligers werk bij zit waarvoor u de juiste persoon zou kunnen zijn . U kunt zelf aangeven wat u leuk zou vinden om te doen hoe en wanneer kan altijd in goed overleg. Het werken samen met een groep andere vrijwilligers maakt het alleen maar leuker. TSC verzorgt de randvoorwaarden geweldig. Binnen het bestuur is Toon van Seeters de aangewezen persoon die veel van dit soort zaken regelt. Bijv. op vrijdag zijn er zo’n 10 vrijwilligers met allerlei taken bezig met onderhoud en voorbereiding voor het weekend . TSC biedt ze dan ook een uitgebreide lunch aan, heel veel gezelligheid ,vriendschap en plezier. Heel veel respect en waardering en zelfs een kleine vrijwilligersvergoeding is mogelijk. U bent nooit gebonden aan een bepaalde dag. In goed overleg is er zoveel mogelijk , elke dag van de week is er wel iets te doen. De komende weken gaat TSC u nog meer op de hoogte houden van vrijwilligers werk bij een van de grootste en mooiste vereniging in en rondom Oosterhout TSC. Mocht u naar aanleiding van dit artikel al vragen hebben neem dan snel contact op met ons bestuurslid accommodatie Toon van Seeters toon.marijke@casema.nl of vrijwilligers coördinator Berry Verhoof vrijwilligerscoordinator@vvtsc.nl . Deze mensen kunnen u alles vertellen over de club TSC met al haar werkzaamheden en mogelijkheden. HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.