Brunchtime 85’ met Nachtegalen in Den Hout

‘Close to Christmas’ is ‘meer’ dan een kerstconcert
Op zaterdag 15 december zal de Corneliuskerk in Den Hout onherkenbaar gevuld zijn met warme klanken en kleuren in kerstsfeer. Er vindt namelijk de derde editie van ‘Close to Christmas’ plaats. Na de eerdere edities in 2009 en 2015 heeft Brunchtime dit jaar gekozen voor de Corneliuskerk in Den Hout. Met het concept ‘Close to Christmas’ streeft Brunchtime 85 ernaar om onderscheidend te zijn van ‘traditionele’ kerstconcerten door een totaal-beleving te creëren: naast een hoog muzikaal niveau is er aandacht voor (muzikale) variatie, verrassing, vernieuwing en het creëren van een bijzondere maar vooral aangename kerstsfeer. Kortom, een ervaring om als toeschouwer niet te willen missen.
Oosterhoutse Nachtegalen zijn Brunchtime’s ‘muzikale gast’ .
Dat er een hechte band bestaat tussen ‘Brunchtime 85’, gevormd door de vier broers Jan, Wim, Tiny en Bert Schoones, en de Oosterhoutse Nachtegalen is alom bekend. Maar dat dat betekent niet dat er zich veel gelegenheden en situaties voordoen om gezamenlijk voor het voetlicht te treden. Daarom heeft Brunchtime ervoor gekozen om in ‘Close to Christmas’ ook daadwerkelijk een gedeeltelijke muzikale samenwerking aan te gaan met het jeugdkoor.
Samen met jonge professionals
De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en dat betreft niet alleen de muzikale repetities maar ook het ontwerpen van de technische plannen voor licht- geluid- en visuals. Deze extra dimensie wordt mogelijk gemaakt door enkele jonge professionals uit de Nachtegalen gelederen. Dit enthousiaste technische team zorgt ervoor dat diverse moderne disciplines worden samengebracht tot een harmonisch geheel ter ondersteuning van ‘Close to Christmas’.
Gezien de overweldigende belangstelling die de vorige edities mochten ervaren is het raadzaam om tijdig te reserveren. Dit kan via de website van Brunchtime, www.brunchtime85.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.